Wilt u net zoals Elly genieten van écht kwaliteitsvlees? Maak dan nú kans op de negentiende maandprijs!

De negentiende maandprijs is een geweldige prijs waarmee u een heerlijk diner op tafel zet tijdens de feestdagen!

We geven in november namelijk een waardebon t.w.v. € 50,00 weg, in te wisselen voor een overheerlijke vleesschaal naar keuze van de Maros in Made!

Op de foto ziet u Elly, onze allereerste maandprijswinnares ooit, die óók een vleesschaal t.w.v. € 50,00 won. U kunt de komende tijd, net als Elly toen, gaan genieten van écht kwaliteitsvlees. Bij de Maros in Made wordt het vlees verwerkt in de eigen werkplaats. Dit maakt dat u verse en eerlijke producten koopt, tegen een zeer scherpe prijs. Maar met deze maandprijsactie van KijkopDrimmelen hoeft u zich geen zorgen te maken om de kosten! U tovert met de feestdagen een heerlijk, mals stukje vlees op tafel, of u bezorgt bij uw hele familie gourmetschalen. U mag helemaal zelf bepalen waar u de waardebon voor inlevert! Ook in gedeeltes inleveren is mogelijk. 

Wilt u ook net als Elly deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht en maak kans op deze geweldige prijs. Op 25 november aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Let op: Heeft u geen Facebook maar wilt u toch kans maken? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.