Ook de 14-jarige Lucas Kuijsters uit Terheijden trotseert op 2 juni de Mont Ventoux!

Na het bericht dat wij afgelopen week plaatsten over de 14-jarige Danice Willeboordse uit Lage Zwaluwe die de Mont Ventoux per fiets gaat beklimmen om geld in te zamelen voor kinderen met een stofwisselingsziekte, mochten we de tip ontvangen dat de 14-jarige Lucas Kuijsters uit Terheijden dat óók gaat doen!

Natuurlijk verdient ook Lucas alle steun bij deze fantastische actie en om zoveel mogelijk geld te kunnen doneren, zijn natuurlijk sponsors nodig. Bij Lucas loopt inmiddels dezelfde actie als bij Danice: de verkoop van overheerlijke speculaaspoppen! U koopt er al één voor maar € 5,00. U kunt zoveel poppen u wilt bestellen, maar let er wel op dat u dit vóór 15 november aanstaande doet. Alle poppen die u besteld heeft, worden in een mooie geschenkverpakking bij u thuisbezorgd in de week van 27 november, zodat u ze gegarandeerd vóór pakjesavond in huis heeft. Dat wordt smullen dus! 

U kunt de poppen bestellen door een privéberichtje op Facebook te sturen naar de pagina van LucasJoin4Energy. Hier kunt u ook meer informatie vinden over Lucas en over de actie. Heeft u geen Facebook maar wilt u toch graag een pop bestellen? Stuur dan even een mailtje naar lucaskuijsters2708@gmail.com