Woningschouw glasvezel start in Wagenberg

De voorbereidingen voor de aanleg van glasvezel in het buitengebied en de kernen Wagenberg, Hooge Zwaluwe en Drimmelen zijn zo goed als klaar. Vanaf volgende week start aannemer Van Gelder Telecom met de schouwwerkzaamheden in Wagenberg. Zij gaan bij aangemelde inwoners langs om te kijken waar de aansluiting in huis komt.

Woon je in Wagenberg en heb je een brief ontvangen? Goed nieuws: de schouwer komt binnenkort bij jou langs! De woningschouw neemt enkele weken in beslag, dus het kan even duren voordat de aannemer op de stoep staat. Van Gelder Telecom schouwt eerst de woningen in het buitengebied. Hierna gaan zij langs de deuren van inwoners van het dorp.

Let op: de schouwer van Van Gelder Telecom kan zich altijd legitimeren met een ID-pas. Uiteraard werken zij volgens de RIVM richtlijnen en nemen we de corona-maatregelen in acht. Het kan zijn dat u niet thuis bent als de aannemer bij u aan de deur komt. In dat geval laten zij een kaartje in jouw brievenbus achter met het verzoek om contact op te nemen.

Planning woningschouw

In de tussentijd is Van Gelder Telecom bezig om een planning te maken voor de overige schouwwerkzaamheden. Zodra de planning rond is, maken we dat bekend via het nieuws op deze website. Voor de start van de schouwwerkzaamheden, ontvangen aangemelde inwoners ook een brief. 

Aannemer Van Gelder Telecom

De aannemer Van Gelder Telecom is verantwoordelijk voor de aanleg van het glasvezelnetwerk. Zij communiceren voor en tijdens de aanleg met u over de aanleg, de werkzaamheden en het plaatsen van de aansluiting bij u thuis. Heeft u nu of gedurende de aanleg van glasvezel vragen over bijvoorbeeld de planning of uw aansluiting? Of ervaart u een klacht of storing als gevolg van de aanleg? Dan kunt u contact opnemen met Van Gelder Telecom. Zij helpen u graag op werkdagen tussen 08.30 en 16.30 uur en zijn bereikbaar via 038 44 31 429 of afspraaktelecom@vangelder.com.

Meer weten?

Wil je meer weten over de aanleg of heb je een vraag? Bekijk onze pagina over de aanleg of de veelgestelde vragen