Woonzorgcentrum De Wijngaerd sluit voor bezoekers

Zojuist heeft woonzorgcentrum De Wijngaerd in Made bekend gemaakt dat zij vanaf vandaag, 17 maart, 12.00 uur het advies van het Regionaal Platform Niet-Acute Zorginstellingen (RONAZ) om het verpleeghuis preventief te sluiten voor bezoek. Bezoek in noodgevallen blijft mogelijk, maar dient te worden aangevraagd via regieverpleegkundige Peggy Fens, per e-mail p.fens@dewijngaerd.nl of via telefoonnummer 06-25431474. Het volledige bericht van De Wijngaerd luidt als volgt:

De Wijngaerd volgt met ingang vanaf vandaag, 17 maart 12.00 uur, het advies van het Regionaal Platform Niet-Acute Zorginstellingen (RONAZ) om het verpleeghuis preventief te sluiten voor bezoek. De maatregel wordt ingevoerd om onze bewoners maximaal te beschermen. De maatregel is voorlopig van kracht tot en met maandag 6 april.

Bezoek in noodgevallen blijft mogelijk. Bezoek met een dringende reden kan worden aangevraagd via regieverpleegkundige Peggy Fens. Zij is te bereiken via email p.fens@dewijngaerd.nl of via telefoonnummer 06-25431474. Bij verschil van mening zal directeur Bas Vos een beslissing nemen.

De familie wordt verzocht voor communicatie zoveel mogelijk gebruik te maken van Carenzorgt. De telefoonlijnen van de teams dienen zo weinig mogelijk belast te worden. Het is wel mogelijk om een eigen mobiele telefoon ter beschikking te stellen voor de bewoner. Deze kan door het zorgpersoneel worden bediend, zodat telefonisch contact mogelijk is.

Bedankt voor uw begrip.