Wordt u over 3 dagen de winnaar van de elfde maandprijs?

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopDrimmelen opgelet!

Over slechts 3 dagen wordt de elfde maandprijs verloot:

We geven in maart namelijk een compleet kinderfeestje voor in totaal 6 kinderen en maximaal 4 volwassenen t.w.v. € 70,90 weg, volledig verzorgd en georganiseerd door Recreatieparadijs De Belhamel in Lage Zwaluwe!

Dit jaar viert u de verjaardag van uw (achter)(klein)kind in stijl met deze geweldige prijs. 3,5 uur lang mag hij of zij, samen met nog 5 vriendjes en vriendinnetjes, spelen in het grote overdekte speelparadijs, waar zij zich kunnen vermaken in een speeltoestel van maar liefst zes verdiepingen hoog en helemaal bovenin vind je de hoogste uitkijktoren van West-Brabant met uitzicht over de Biesbosch! Er staat een gigantisch springkussen, er is een ballenbak, verschillende klim- en klautermogelijkheden, een LEGO blokken hut en zelfs een échte draaimolen met bootjes! Tijdens het feestje krijgen de kinderen frietjes met een snack, een ijsje, onbeperkt ranja en de tafel wordt versierd met een mooie ballonnenboog.

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs! Like onze Facebookpagina en Like & Deel het oorspronkelijke bericht ( te vinden via deze link: https://www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/posts/415903162077187 ).

Aanstaande zaterdag we een winnaar, die bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.
Tip van de dag: Geen Facebook maar toch kans maken? Registreer je GRATIS op www.KijkopDrimmelen.nl/registreren.