Ziet u er straks op uw best uit, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen? Maak nú kans op de 31ste maandprijs!

Met de éénendertigste maandprijs ziet u er straks fonkelend en stralend uit, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen…

We geven in november namelijk een waardebon t.w.v. € 50,00 weg, vrij te besteden bij schoonheids- en nagelsalon Freshyess in Drimmelen dorp!

Freshyess biedt u het complete pakket op het gebied van beauty en verzorging. Kiest u bijvoorbeeld voor een prachtige set nieuwe acrylnagels, met of zonder glitters of nailart, gaat u liever voor een gezichtsbehandeling of een ontspannende massage? Of droomt u van lange, zwarte wimpers of volle wenkbrauwen? Roanne Joore, hét gezicht achter Freshyess, laat u stralen!

Met deze waardebon is het mogelijk om een behandeling naar keuze bij Freshyess te reserveren. Mocht de waarde van de bon nog niet volledig besteed worden na één keer, dan behoudt u het resterend tegoed. Wilt u de waardebon weggeven als verrassing, bijvoorbeeld als cadeautje rondom de feestdagen, dan mag dat ook. Reden genoeg dus om aan deze winactie mee te doen!

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht openbaar en maak kans op deze geweldige prijs. Op 24 november aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.