Zonnig weekend voor Madese Kermis

Het is weer kermis op de May. Vijf dagen lang kunnen bezoekers terecht in de Marktstraat, op het Molenplein en op het Valkenbergplein voor attracties, licht en geluid, grijpapparaten en natuurlijk allerlei soorten eten en drinken.

Vandaag ziet het weer er iets somberder uit dan afgelopen weekend, maar dat mag de kermispret natuurlijk niet drukken. Vandaag en morgen is de kermis geopend van 14.30 tot 23.30 uur en dinsdagmiddag tussen 15.00 tot 17.00 uur staat de speciale prikkelarme kermis gepland. De lichten worden tussen genoemde tijden gedimd, de muziek staat zachter en er is meer tijd bij het in- en uitstappen bij attracties. De prikkelarme kermis is te bezoeken voor iedereen, maar met name ideaal voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking, ouderen of jonge kinderen. 

Gisteren, op een hele zonnige nazomer-zondag, stuurden we er een gelegenheidscorrespondent op uit, die voor ons een rondje foto's maakte. Ook was onze redactie zelf even op de kermis. Alle foto's vindt u in ons fotoalbum via https://kijkopdrimmelen.nl/albums/madese-kermis-2018.html