11-jarige Danice Willeboordse uit Lage Zwaluwe beklimt op 2 juni de Mont Ventoux voor het goede doel

Dat de redactie van KijkopDrimmelen een grotere talenknobbel heeft dan een wiskundeknobbel, blijkt toen we hoorden dat Danice niet 11, maar 14 jaar blijkt te zijn! Rekenfoutje, die in de titel van dit bericht niet meer aan te passen is. Gelukkig gaat het niet om haar leeftijd, maar om haar fantastische actie om geld in te zamelen voor kinderen met een stofwisselingsziekte! 

Voor de tweede keer gaat de 14-jarige Danice Willeboordse uit Lage Zwaluwe de Mont Ventoux per fiets beklimmen om geld in te zamelen voor kinderen met een stofwisselingsziekte. In 2016 deed Danice dit voor het eerst en op 2 juni 2018 zal zij wederom de Franse berg gaan trotseren. 

Om zoveel mogelijk geld te kunnen doneren, zijn natuurlijk sponsors nodig. De eerste actie is inmiddels al gestart: de verkoop van overheerlijke speculaaspoppen. U koopt er al één voor maar € 5,00. U kunt zoveel poppen u wilt bestellen, maar let er wel op dat u dit vóór 15 november aanstaande doet. Alle poppen die u besteld heeft, worden mooie geschenkverpakking bij u thuisbezorgd in de week van 27 november, zodat u ze gegarandeerd vóór pakjesavond in huis heeft. Dat wordt smullen dus! 

U kunt de poppen bestellen door een privéberichtje op Facebook te sturen naar de pagina van Danice Join 4 Energy. Hier kunt u ook meer informatie vinden over Danice en over de actie. Heeft u geen Facebook maar wilt u toch graag een pop bestellen? Stuur dan even een mailtje naar danicejoin4energy@hotmail.com

De redactie van KijkopDrimmelen zal Danice in de loop naar 2 juni blijven volgen en verschillende updates plaatsen. Enne… Goed voorbeeld doet volgen: ook wij gaan genieten van de speculaaspoppen!