Aanbesteding veerdienst Lage Zwaluwe – Jacominaplaat online!

Vanaf 28 december 2016 kunnen ondernemers zich inschrijven voor de exploitatie van de toekomstige recreatieve veerdienst tussen Lage Zwaluwe en de Jacominaplaat (Werkendam). Het programma van eisen staat dan vanaf eind van de middag op Tenderned, de website voor overheidsaanbestedingen.

De veerdienst verbindt de gemeente Drimmelen rechtstreeks met het Nationaal Park de Biesbosch voor wandelaars en fietsers. De gewenste veerverbinding is van grote waarde voor een kwalitatief goede bereikbaarheid van het Nationaal Park de Biesbosch.

De verbinding draagt bij aan een betere verdeling en sturing van bezoekers. Het biedt een consistent fietsnetwerk in het gebied. Daarnaast heeft een goede infrastructuur een positief effect op de regionale economie. Dat resulteert in meer werkgelegenheid en leefbaarheid van de Biesboschregio.

De gemeente Drimmelen ziet het fiets- en voetveer als een investering in de bereikbaarheid van het gebied. Er ontstaat een effectiever en interessanter netwerk van fiets- en wandelroutes, een grote toegevoegde waarde voor extensieve vormen van toerisme en recreatie.

Ondernemers die geïnteresseerd zijn om in te schrijven kunnen terecht op ; http://www.tenderned.nl