Aanstaand weekend afsluiting zwemseizoen in beide zwembaden

Aanstaand weekend wordt het zwemseizoen in de beide zwembaden in onze gemeente feestelijk afgesloten. In Het Puzzelbad in Terheijden kan jong en oud zaterdag 31 augustus tussen 18.00 en 21.30 uur feesten in de zeepsop tijdens de Schuimparty en op zondag 1 september tussen 10.00 en 13.00 uur is De Randoet hét domein voor de viervoeters tijdens de Dog's Plons.

Schuimparty Het Puzzelbad
Voetjes van de vloer en schuim op je hele lijf; de Schuimparty in Het Puzzelbad staat garant voor veel plezier voor jong en oud. Kom gezellig feesten tussen 18.00 en 21.30 uur, de toegang is voor abonnementhouders € 3,00 en voor mensen zonder abonnement € 5,00. Het Puzzelbad vindt u aan de Aalbersestraat 13 in Terheijden.

Dog's Plons De Randoet
Spring samen met je viervoeter in het diepe, poedel met je poedel in het kinderbad of ravot met elkaar op het grasveld van De Randoet. Tijdens de Dog's Plons is het zwembadterrein domein voor honden van alle soorten en maten. Tussen 10.00 en 13.00 uur is iedere viervoeter onder begeleiding van een baasje welkom, de kosten zijn per viervoeter € 4,70. Wanneer er meerdere baasjes mee zullen zwemmen, dienen deze ook € 4,70 p.p. te betalen. De Randoet vindt u aan de Stuivezandsestraat 50 in Made.