Alle prinsessen van Drimmelen opgelet! Maak nú kans op de zeventiende maandprijs!

De zeventiende maandprijs is een roze prijs met een gouden randje waarvan een prinsessenhartje sneller gaat kloppen!

We geven in september namelijk een échte roze/gouden prinsessenstoel t.w.v. maar liefst € 85,00 weg, komende uit het assortiment van Broere Meubelen in Made!

Voor alle prinsessen onder ons is dit dé ultieme musthave voor haar paleis. Deze roze troon met gouden randen is volledig gestoffeerd, met zachte zitting voor alle prinsessenkontjes. Zelfs de armleuningen zijn volledig bekleed met een mooi glimmend stofje waardoor alle prinsessenarmpjes ook in koninklijke stijl op hun plaats kunnen rusten. Een sierlijke omlijsting en sublieme afwerking maakt deze troon compleet. 

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht en maak kans op deze geweldige prijs. Op 30 september aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Let op: Heeft u geen Facebook maar wilt u toch kans maken? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.