Bakkie leut, bakkie troost, bakkie pleur, bakkie slobber. Maak nú kans op de dertiende maandprijs!

Geen paniek en geen reden om te vrezen: de dertiende maandprijs is géén ongelukkige!

We geven in mei namelijk een superdeluxe koffiezetapparaat van het merk Inventum weg, ter waarde van maar liefst € 69,00, komende uit het assortiment van Lage Zwaluwe Witgoed!!

Bent u 's ochtends een vroege vrolijke vogel of eigenlijk meer een vroege chagrijn? Hoe dan ook; u start uw dag geweldig met een heerlijk bakkie troost uit dit designer koffiezetapparaat. Of het nu maandagochtend is of zaterdagmiddag, u zet áltijd de beste koffie waar u en uw visite heerlijk van gaan genieten.

Voor een ieder die net een nieuw koffiezetapparaat heeft gekocht, of meer een theeleut is, mag er ook gekozen worden voor een cadeaubon ter waarde van € 50,00 te besteden aan het assortiment van Lage Zwaluwe Witgoed. In de ruime showroom aan de Kruisstraat 48a in Lage Zwaluwe staat dan vast een ander mooi product dat u goed kunt gebruiken.

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht en maak kans op deze geweldige prijs. Op 27 mei aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Let op: Heeft u geen Facebook maar wilt u toch kans maken? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.