Bericht IJsclub Lage Zwaluwe met uitnodiging jaarvergadering 9 maart

Beste schaatsliefhebber,

Door de Corona maatregelen is in 2020 en 2021 de ledenvergadering niet doorgegaan. We willen deze daarom, nu het allemaal weer mag en kan, voor 2 seizoenen tegelijk houden op 9 maart aanstaande. Tijdens deze vergadering zullen ook de punten van de vorige ledenvergaderingen besproken worden. Aanvang ledenvergadering 20:00 uur. Locatie clubhuis ijsclub Lage Zwaluwe. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

De incasso’s van het afgelopen seizoen zijn door een wisseling binnen het bestuur nog niet uitgevoerd. Deze zullen wij zo spoedig mogelijk alsnog uitvoeren. Onze excuses hiervoor. Schaatsen op kunstijsbaan. Natuurlijk hadden we gehoopt dat er het afgelopen seizoen weer geschaatst kon worden op natuurijs. Helaas is dit niet gelukt en daarom zijn wij voornemens om in oktober 2022 met de leden te gaan schaatsen op een kunstijsbaan in de buurt. Hierover ontvangt u tegen die tijd nog bericht.

E-mail
De ijsclub gaat natuurlijk ook met deze tijd mee en wilt u voortaan graag via e-mail informeren. Daarom wederom de oproep om uw e-mail adres door te geven. Informatie en uitnodigingen om te gaan schaatsten op de kunstijsbaan zullen wij voortaan digitaal versturen. Uw e-mail adres doorgeven kunt u heel eenvoudig doen door een mail te sturen naar info@ijsclublagezwaluwe.nl met in het onderwerp alleen uw naam en adres.

Vacatures
Op dit moment hebben wij een bestuur dat bestaat uit 10 personen. Een aantal bestuursleden hebben aangegeven hiermee te gaan stoppen en daarom is IJsclub Lage Zwaluwe op zoek naar nieuwe bestuursleden. Wij zijn een hele gezellige club die een aantal helpende handen heel goed kan gebruiken. De werkzaamheden van de bestuursleden bestaan onder andere uit:

  • Baanonderhoud (kanten maaien met bosmaaier);
  • Onderhoud plein (matten leggen, verlichting etc.);
  • Onderhoud clubhuis;
  • Onderhoud website.

Deze werkzaamheden nemen gemiddeld 3 zaterdagen per jaar in beslag. Verder houden we 4 à 5 keer per jaar een vergadering. Wanneer er geschaatst kan worden zijn de bestuursleden uiteraard op de ijsbaan aanwezig maar wordt ook de inzet van vele vrijwilligers gevraagd. Al met al geen zware taken maar wel noodzakelijk. Heb je interesse of vragen, stuur dan een e-mail naar info@ijsclublagezwaluwe.nl, kom naar de jaarvergadering op 9 maart 2022 (aanvang 20:00 uur) bij de ijsbaan aan de Amerweg of neem contact op met één van de bestuursleden via tel. 0648912943 (Thera Hanse) 0650225361 (Matthijs van den Heuvel).

Met vriendelijke groet, Bestuur Koninklijk Erkende IJsclub Lage Zwaluwe e.o.

www.ijsclublagezwaluwe.nl

Beelden bij dit artikel