Bericht organisatie Paaspop Den Hout

Hoewel Paaspop Den Hout officieel niet in onze gemeente wordt gehouden, gaan wel veel inwoners van Drimmelen naar Den Hout om daar met de Paasdagen een feestje te bouwen. Vanwege het coronavirus is ook Paaspop Den Hout afgelast en zojuist hebben zij bekend gemaakt hoe zij de afhandeling voor de kaartkopers in gang willen zetten. Het volledige bericht luidt als volgt:

Zoals vorige week aangegeven ontvangen jullie deze week bericht over jullie kaarten. Dit bericht volgt in de loop van deze middag per sms! Deze sms komt uiteraard binnen bij jullie kaartkopers!

Hierin worden jullie 2 mogelijkheden voorgelegd die gelden voor de volledige bestelling:

Optie 1: Bestelling blijft geldig voor 2021
Hiervoor hoef je niks te doen! Wij verlengen jouw (jullie) kaart(en) automatisch en als dank ontvangen jullie volgend jaar het eerste biertje van ons gratis zodat we samen kunnen proosten op een goede afloop en een nieuwe editie!

Optie 2: Jullie geld wordt teruggestort
Mocht je toch liever je geld retour ontvangen, dan is die mogelijkheid er uiteraard ook. Zorg dan dat je voor 19 april je gegevens invult in het formulier wat bereikbaar is via de sms die jullie ontvangen. Na 19 april verloopt deze link, omdat we alles in één keer terugstorten. Het bedrag wordt dan teruggestort, maar uiteraard hopen we ook jullie volgend jaar terug te zien!

Mocht je de sms nou niet ontvangen, er volgt in de loop van volgende week ook nog een email met daarin dezelfde link of stuur ons even een chatbericht via facebook of mail naar: info@paaspop.com!

Let goed op elkaar en tot volgend jaar!

*Tekst en foto’s: Facebookpagina Paaspop Den Hout.

Beelden bij dit artikel