Bij de overhandiging van de maandprijs van februari blijkt maar weer: Wat is de wereld toch klein!

Het was op de vroege Carnavalszaterdag dat we Annette voor het eerst ontmoetten om de 'prijs' in ontvangst te nemen. Dat wil zeggen, een tegoedbon voor de prijs want Tanja Polak van De Zwaluw genoot op dat moment van een heerlijke vakantie. Desalniettemin hield Annette de prijs natuurlijk tegoed en dus zagen we elkaar vandaag wederom vroeg op de ochtend bij het fraaie winkelpand van Woning- en Projectstoffering De Zwaluw aan de Groningenlaan in Lage Zwaluwe, dit maal in het gezelschap van Tanja.

Op het moment dat uw redactie het winkelpand binnenkwam, zaten de twee dames al gezellig aan de koffie. Want zo blijkt: zij kennen elkaar al, zonder elkaar écht te kennen. "Annette verzorgt onze salarisadministratie! We hebben altijd contact via de telefoon en via de e-mail, dus we hebben elkaar nooit in levende lijve gezien", vertelt Tanja met een brede glimlach. "Ontzettend leuk om er eens een gezicht bij te zien".

Natuurlijk poseerden de twee dames nog even voor de foto, waarbij de twee luxe woonplaids van het Spaanse woonmerk Vialman overhandigd worden aan de gelukkige winnares.

KijkopDrimmelen feliciteert Annette nogmaals van harte met haar gewonnen prijs!

Houd u morgen, zaterdag 11 maart, vooral het platform in de gaten. Dan maken we namelijk bekend hoe u de volgende maandprijs kunt winnen: een compleet kinderfeestje voor 6 kinderen verzorgd door Recreatieparadijs De Belhamel in Lage Zwaluwe!