KijkOp App: nog vijf dagen en u kunt hem installeren

Dinsdag 14 maart wordt de gratis KijkOp App voor iPhonebezitters gelanceerd. Als geïnteresseerde in wat er in uw directe omgeving afspeelt is dat voor u belangrijk nieuws. Voortaan kunt u het nieuws en aanbod uit uw buurt namelijk heel gemakkelijk via uw smartphone bekijken. Bezitters van een Androidsysteem komen een weekje later aan de beurt.

De KijkOp App biedt dezelfde informatie die u gewend bent van de website KijkopDrimmelen.nl. Dat betekent dus de nieuwsberichten uit uw buurt, maar ook het aanbod van lokale aanbieders. Dat geldt ook voor berichten van verenigingen en ideële organisaties.

Pushfunctie

Binnen de app wordt automatisch het laatste nieuws ingeladen. Dat gebeurt met behulp van een zogenaamde pushfunctie. Die zorgt ervoor dat wanneer onze redacteuren een bericht toevoegen, dit bericht direct naar de app wordt gepushed. Zo weet u meteen wat er in uw buurt gebeurt. De app zorgt ervoor dat alle berichten overzichtelijk worden gepresenteerd in een nieuwslijst. Vervolgens kunt u heel eenvoudig doorklikken naar het bericht zelf. Elk bericht wordt vergezeld van 1 of meerdere afbeeldingen.

Eenvoudig delen

Na het lezen van een bericht kunt u gemakkelijk terug naar de nieuwslijst. U kunt het bericht ook eenvoudig delen via e-mail of sociale media. Zo kunt u familie, vrienden en bekenden ook snel op de hoogte brengen van berichten die u aanspreken.