Schrijver Jan Terlouw afsluiter seizoen Spraakvermaak

Zondag 12 maart zal alweer de laatste editie van dit seizoen Spraakvermaak plaatsvinden. Organisatie en overige betrokkenen blikken terug op een succesvol en geslaagd seizoen. De laatste aflevering wordt tevens een klapper, met kinderboekenschrijver en oud-politicus Jan Terlouw die aan zal schuiven, naast vaste presentator Dik van Beest. Janet Crezée zal hem hierin ondersteunen als gastpresentator.

Meteoroloog en RTL-weervrouw Margot Ribberink komt ook langs en Irene Rompa is gast in beeld. Irene, geboren en opgegroeid in Terheijden, timmert behoorlijk aan de weg deze weken met haar landelijke campagne de Tevredenlander (www.tevredenlander.nl). De column belooft ook hoge ogen te scoren want schrijver en cabaretier Wim Daniëls zal deze verzorgen.

Veelbelovende, jonge politieke talenten Thierry Aartsen (VVD) en Martijn de Kort (PvdA) gaan 3 dagen voor de landelijke verkiezingsdag in gesprek aan de Spraakvermaaktafel, Ron Laurijssens en Jeroen van Dongen spelen de topSlijtersquiz en Alexandra van Riel en Charlotte Ruijtenberg zorgen voor de muziek.

U bent van harte welkom om het Spraakvermaakseizoen af te sluiten op zondag 12 maart. De zaal gaat open om 13.30 uur en het programma start om 14.30 uur, entree bedraagt € 3,00. Nieuwe seizoenskaarten zijn tevens te koop voor slechts € 17,50.