Bijzonder gastoptreden kerstconcert Alliance

De ietwat gedateerde zaal van Den Domp in Lage Zwaluwe was gisterenavond onherkenbaar. De vrijwilligers van muziekvereniging Alliance waaronder die van de concertcommissie, hadden de zaal omgetoverd in kerstsfeer, het professionele licht en geluid van Prodjex deed de rest.

In het vrijwel uitverkochte 'theater', brachten zowel het grote harmonieorkest als het Klunderts koor LaChanda nummers ten gehore en ook uiteraard diverse nummers gezamenlijk. Ruud Krijnen van LaChanda, verklapte dat hij behalve dirigent, welhaast ook voorzitter, penningmeester, secretaris en eigenlijk álles is. Dat komt omdat het koor is samengesteld met leden van diverse koren in de wijde regio. Een koor dat zeer populair en veelgevraagd is en niet in de laatste plaats door de geweldige kostuums in Charles Dickensstijl.

Daarmee was het aanwezige publiek geen gewoon publiek maar hooggeëerd publiek. Dat werd mede onderstreept door de gratis aangeboden warme glühwein of chocomel die enkele vrijwilligers uitserveerden in de zaal. Het gezamenlijk door Alliance en LaChanda gebrachte nummer 'He is born', kunt u hieronder bekijken en beluisteren of via deze link:  https://www.youtube.com/watch?v=5nHHfGD_zio  

Beelden bij dit artikel