Restaurant Onze Kerk vervolgt kersttraditie met ‘What a Wonderful World’

In 2016 stal het lied 'Hallelujah' de show op 24 december, in 2017 waren dat de nummers 'Once In A Royal David's City' en 'So This Is Christmas' en dit jaar vulde de kerk zich met de klanken van het prachtige 'What a Wonderful World'. Restaurant Onze Kerk heeft een ware kersttraditie ontwikkeld: samen zingen op de dag voor kerst. 

Vanmorgen al om 09.30 uur waren er enkele koorleden aanwezig voor de opnames van Omroep Brabant, die ook lucht hebben gekregen van deze traditie. Het speciaal samengestelde koor, bestaande uit hobbymatige zangers en zangeressen, werd vakkundig begeleid door dirigent Erik Rozendom met assistentie van Joop van de Sande en muzikaal ondersteund door Huub, Henk, Minelle en Anne. Na slechts twee uurtjes repeteren, was het om 12.00 uur zover: de échte uitvoering van het kerstnummer. 

Niet één, niet twee, maar zelfs drie keer bracht het speciaal voor deze gelegenheid gevormd ensemble het kerstnummer ten gehore, afgesloten door niet één, niet twee, maar zelfs drie keer een luid applaus van het aanwezige publiek. Na het zingen voordat iedereen de kerk uit ging, bedankte Dieuwke Simonis van Restaurant Onze Kerk alle aanwezigen, voor hun inzet, hun zang, hun muzikaliteit en het publiek voor hun luisterend oor. 

KijkopDrimmelen was natuurlijk ook aanwezig op deze ochtend voor kerst en daardoor hebben wij ook direct de primeur te pakken: Dieuwke gaf aan dat zij volgend jaar eigenlijk de Nederlandse versie van het bekende nummer uit de musical Sister Act wil zingen. Of ze dat voor elkaar krijgt… Dát ziet u op 24 december 2019!

Wij maakten vanmorgen enkele foto's die u kunt bekijken in de fotoslider boven dit artikel. Onze video-opname van de uitvoering, 'voor het eggie', bekijkt u direct hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=g1ICgQG4oJc

Beelden bij dit artikel