Boodschappenactie Hooge Zwaluwe explodeert: Steun in de rugactie veréénentwintigvoudigd!

Het begon met een anonieme weldoener die €50 euro afrekende bij Marks Dagwinkel in Hooge Zwaluwe met daarbij het motief; Schenk dit maar als boodschappenpakket aan iemand waarvan jij denkt dat die wel een steuntje in de rug kan gebruiken zo vlak voor de feestdagen.

Dat vond eigenaar Mark de Bont én geweldig waardoor hij zelf ook twee pakketten sponsorde, én lastig want ja, wie kies je? Daarom bedacht de eigenaar van de Dagwinkel samen met zijn vrouw Astrid een stemkaartenactie. Wie €2 doneerde mocht een naam van een persoon of gezin op de stemkaart schrijven van wie ze menen dat die zo'n boodschappenpakket wel goed zou kunnen gebruiken.

Hoewel maar enkele dagen, was de animo overweldigend en doordat wij als redactie van KijkopDrimmelen razendsnel over de geweldige actie publiceerden en opriepen ook €2 te doneren, werd het uiteindelijke resultaat een enorme stapel van maar liefst eenentwintig boorschappenpakketten.

Dank in de eerste plaats aan de anonieme weldoener die de hele actie in gang zette, dank aan Mark en Astrid van de Dagwinkel die ook donderdagavond op de lokale kerstborrel nog rondgingen met stemkaarten en stembus en natuurlijk aan alle personen die deelnamen.

Hooge Zwaluwe: Hulde en chapeau!