Bouwersbrunch C.S. De Mayenèrs in Café-Bar De Amerhal

De griep hebben komt nooit uit. Met Koningsdag, met Powerweekend, met kerst en oud & nieuw, zelfs met je verjaardag is het vervelend. Maar wanneer het ook écht vervelend is, is tijdens de Bouwersbrunch en de Wagenkijkdag van C.S. De Mayenèrs. Zéker wanneer wij de foto's bekijken die wij via Johan Marijnissen, gemaakt door Conny Ooye, hebben mogen ontvangen.

Een uitgebreid brunchbuffet, geserveerd door gastheren Ron Laurijssens en Ton de Bok, met diverse soorten brood, roerei met gebakken spek, eierkoeken, allerlei soorten kaas, ham, worst maar ook zoet beleg, koffie, thee, melk en nog veel meer. Een waar lust voor het oog, waar dan ook gretig gebruik van gemaakt werd. 

De opening van de brunch werd verzorgd door Jeugdkapel De Gangmaokers, die nog vóór het openingswoord hun optreden gaven. Prins Tommes dun Irste was natuurlijk aanwezig om de officiële gedeeltes op zich te nemen, evenals voorzitter van De Mayenèrs, Ad van Wesel. Na de opening van het buffet nam 't Mays Kwartierke het podium, gevolgd door 't Mays Kabaol en Hofkapel De Blaoskaffers. De titel van Bouwer van ut Jaor 2019 is gegaan naar Johan van Dinteren van CV De Holtrappers, die daarvoor een mooie oorkonde mocht ontvangen van Prins Tommes. De afsluitende act werd tevens verzorgd door De Blaoskaffers, die daarmee het startsignaal afgaven voor de Wagenkijkdag. Over die kijkdag leest u later vandaag meer. 

Wij danken zowel Johan als Conny van harte voor het toesturen en het maken van de foto's van de Bouwersbrunch. U bekijkt alle foto's in de fotoslider boven dit artikel. 


*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken.

Beelden bij dit artikel