Het 27ste Grote Optocht-bal FestiValsAlarm in Hotel & Partycentrum ’t Trefpunt

Wanneer de griep onze redactie ook heeft weten te vinden, ben je toch erg blij met fijne collega's die wat voor je over hebben. Het Grote Optocht-bal FestiValsAlarm afgelopen zaterdag werd wel door iemand van ons bezocht, maar pas later op de avond wegens andere verplichtingen. Gelukkig waren daar Marcel en Hester Raafs, o.a. fotografen voor Omroep Drimmelen en Stichting Opkikker, die voor ons al mooie plaatjes aan het schieten waren.

Na het bekijken van het speelschema moeten wij toch concluderen dat er maar liefst 25 blaaskapellen hebben opgetreden in Hotel & Partycentrum 't Trefpunt. Waar kapel Hartnekkig Tog? door omstandigheden helaas twee dagen voor het festijn moest afzeggen, was daar 't Harmonieke die op hun plaats invielen. Ook Mayse kapellen De Blaoskaffers, De Gangmaokers en 't Mays Kwartierke kwamen organiserende Mayse kapel Vals Alarm muzikaal ondersteunen tijdens alweer de 27ste editie van het FestiValsAlarm. 

Prins Tommes dun Irste was natuurlijk ook aanwezig en kwam binnen tezamen met Hofkapel De Blaoskaffers. De inschrijving voor de grote optocht van de May werd geopend, alsmede de bar in de vier verschillende zalen van het partycomplex aan het Raadhuisplein. Eer dat het redactielid van KijkopDrimmelen zelf binnenliep, zat de sfeer er al goed in bij alle aanwezigen. 

Wij danken Marcel en Hester allebei voor het maken en toesturen van hun foto's, die u kunt bekijken in de fotoslider boven dit artikel. Ook maakten wij zelf een korte video van organiserende kapel Vals Alarm uit Made, welke u direct hieronder kunt bekijken.
https://www.youtube.com/watch?v=RsGp3R3Xv9M

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken.

Beelden bij dit artikel