Belofte maakt schuld: spotlight voor C.V. Witte Gai’t

Belofte maakt schuld en als je het zelf niet kunt doen, kijk je een collega-fotograaf lief aan en hoop je er het beste van. En dát gebeurde! Op de feestavond van de May Kwist kwam Stijn naar ons toe, of wij tijdens de Wagenkijkdag 2019 bij C.V. Witte Gai't wilden komen kijken. Natuurlijk willen wij dat, maar zoals u al in eerdere berichten van vandaag heeft kunnen lezen, werden wij afgelopen weekend tegen onze wil vastgehouden door Meneer Griep.

Johan Marijnissen en Conny Ooye waren gisteren wél op pad en wilden voor ons ook wel even een groepsfoto maken van de mannen van Witte Gai't. Ook foto's van hun wagen in aanbouw stuurden zij ons toe, waarop duidelijk te zien is dat Witte Gai't voortvarend naar carnaval 2019 toewerkt. U bekijkt alle foto's in de fotoslider boven dit artikel. 

Wist u trouwens dat C.V. Witte Gai't ook een eigen carnavalsnummer heeft opgenomen? Deze is ontstaan naar aanleiding van het interview dat party- en fotoplatform voor onze provincie, OnsBrabant.com twee jaar geleden tijdens de kijkdag bij Witte Gai't afnam. De originele video van OnsBrabant.com is populair in Made, wat de carnavalsclub heeft doen besluiten om een remix te maken van juist deze video. Voor het nummer heeft Witte Gai’t de handen ineen geslagen met NewYork Sound en DJ Rekensom. Het nummer is gemaakt om te vieren dat C.V. Witte Gai't dit jaar weer hun loods terughebben en volop kunnen bouwen. 

U kunt het nummer hieronder direct beluisteren. Kleine waarschuwing vooraf: het is een pittig nummer, dus wanneer uw oren in hun leven nog weinig geluidsschade hebben opgelopen, raden wij aan om uw geluid nu ook niet al te hard te zetten. 

Wij danken Johan en Conny voor het maken en toesturen van de foto's en wensen Witte Gai't nog veel succes en vooral plezier toe in de loop naar carnaval! 
https://www.youtube.com/watch?v=CfbthNK0jEI&t=13s

Beelden bij dit artikel