Breaking! KijkopDrimmelen ontdekt Drimmelens logeeradres van Sinterklaas!

Sinterklaas slaapt altijd op de stoomboot maar als de goedheiligman tussendoor vermoeid raakt van de vele bezoeken, vindt hij het prettig om even een tukkie te doen. Daarom heeft hij een adres aan de vaste wal waar hij tevens soms de administratie doorneemt met de Hoofdpiet.

Dat ontdekte de redactie van KijkopDrimmelen toen we op zoek gingen na een anonieme tip die we ontvingen van een van onze volgers. Na een weekend speuren vonden we Sinterklaas inderdaad in een woning aan de Nieuwlandsedijk in Lage Zwaluwe.

De Sint en de Hoofdpiet waren te druk om ons te woord te staan maar de Perspiet vertelde dat de bewoners heel gastvrij een kamer hebben aangeboden. De Sint laat weten dat zeer op prijs te stellen. Verder meldde de Perspiet dat Sinterklaas heeft besloten dat nu KijkopDrimmelen zijn verblijfplaats ontdekt heeft, iedereen welkom is om een blik door het raam te werpen. Binnenlaten doet hij niemand omdat hij het daar veel te druk voor heeft.

Uiteraard is Sinterklaas de meeste tijd op pad maar als je geluk hebt tref je hem in het huis. Misschien kun je hem dan door het raam zien zitten of zien liggen. Tot slot laat Sinterklaas via de Perspiet weten dat kinderen natuurlijk altijd een tekening in de brievenbus mogen stoppen. Zeg beslist nooit dat je het van ons weet maar het adres is Nieuwlandsedijk 53 in Lage Zwaluwe.