Buitenconcert Concordia met hoofdrol voor de Blazersklas

De Blazersklas is een uniek initiatief in Hooge Zwaluwe van KEF (Koninklijk Erkende Fanfare) Concordia in samenwerking met basisschool De Schittering. Leden van de muziekvereniging verzorgen lessen op school, een win-winsituatie. Leerlingen krijgen uniek muziekonderwijs, Concordia extra aanwas.

Namens de gemeente was Harry Bakker dan ook aanwezig en prees nogmaals de samenwerking. Door een voorschot op de gemeentelijke subsidie, is Concordia in staat instrumenten aan te schaffen en kunnen de jeugdigen dus beschikken over een instrument.

Jeugdigen die sinds oktober vorig jaar worden gedirigeerd door Anne Hoogendijk. Dat is behalve de Blazersklas ook het opleidingsorkest Toettie. Verder speelde ook het opstaporkest diverse muziekstukken alsmede het grote harmonieorkest onder leiding van dirigent Erik Rozendom.

Natuurlijk was KijkopDrimmelen ook hier zélf van de (muziek)partij dus vindt u meer foto's in ons album via deze link:  https://kijkopdrimmelen.nl/albums/192-buitenconcert-concordia.html