Camping ’t Weeltje in Lage Zwaluwe; een rustiek vakantieplekje in de buurt

Bent u nog op zoek naar een rustiek vakantieplekje, maar heeft u geen zin om honderden kilometers te rijden? Wilt u dichtbij huis blijven om wat voor reden ook, maar toch het gevoel hebben dat u er even helemaal uit bent? Denk dan eens aan een bezoekje aan Camping 't Weeltje in Lage Zwaluwe. Deze rustieke camping biedt plekken voor caravans, campers en tenten, bij de schapen en een kikkerpoel.

Heerlijk tot rust komen in het weidse polderlandschap met alle faciliteiten voor een fijn verblijf. Goede sanitaire voorzieningen, elektra en voldoende parkeergelegenheid, zelfs voor uw boot(je). Vanuit de haven van Lage Zwaluwe vaart u binnen luttele minuten rechtstreeks naar Nationaal Park De Biesbosch, met uw eigen boot of met veerdienst 't Leeuweveerke, maar u kunt zich ook in het dorp zelf prima vermaken. In en bij de zwemplas aan de Lange Reeweg is het heerlijk vertoeven, de supermarkt Jumbo is er voor uw boodschappen en er zijn verschillende eetgelegenheden en cafeetjes, zoals Hier is 't, 't Roer Om en De Thuishaven. 

Bij Camping 't Weeltje geniet u van een fijn en rustiek verblijf, waarbij uw hond (aangelijnd) ook van harte welkom is. Beschikt u zelf niet over een caravan of camper? Geen probleem! Bij 't Weeltje kunt u een compleet ingerichte caravan huren, zodat u ook van een fijne vakantie kunt genieten. 

Benieuwd naar de camping? Kijk dan voor meer informatie, foto's en een directe link naar de website op: https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/camping-t-weeltje.html