Gezellige feestweek 15-jarig bestaan Kinderdagverblijf Koetje Boe

Kinderdagverblijf Koetje Boe in Wagenberg bestaat dit jaar 15 jaar en dat hebben zij natuurlijk gevierd met een gezellige feestweek! Het vieren van de verjaardagen van de leidsters, klompendans, appels rapen voor de appeltaart, dansen, koeien melken en tractorracen; het kwam allemaal voorbij bij het kinderdagverblijf op de boerderij. 

Dat was dan ook direct het zeer toepasselijke thema: Op de boerderij! ’s Ochtends om 09.00 uur dansten de kinderen samen met de boerin de klompendans, waarna de grotere kinderen mee mochten naar de groententuin om appels te rapen. Niet om zomaar op te eten, maar om een overheerlijke appeltaart mee te bakken! Ook werden er aardbeien en frambozen geplukt, die samen met boerderij koekjes werden opgesmuld. 

Met de buikjes vol konden de kinderen buiten de koeien gaan melken, in de zandbak spelen, rennen door de geitenwei en dansen op de feestmuziek. 's Middags werd er een heuse tractorrace georganiseerd, waarna er nog ruimte was om wat te drinken en te snoepen van een kaasje en een komkommertje.

Aan het einde van de feestweek keerden de kinderen moe maar zeer voldaan, met een mooie Koetje Boe-strandbal naar huis en droomden zij nog lang na over het grote feest.

Het was een hele gezellige week. Het team van Koetje Boe wenst iedereen een hele fijne vakantie!


*Meer info over het kinderdagverblijf op de boerderij via: https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/kinderdagverblijf-koetje-boe.html

Beelden bij dit artikel