Ah, dat is nou jammer…

De organisatie dacht; niet geschoten is altijd mis en stuurde prinses Laurentien een brief met de vraag of ze wilde meehelpen met het bakken van pannenkoeken voor haar collega prinsen en prinsessen van De Lisdodde. Er kwam keurig een reactie vanuit Paleis Noordeinde dat Laurentien helaas niet in de gelegenheid is om op 12 juli aanwezig te zijn. Dat is jammer, maar niet meer dan dat.

Trouwens, zonder denigrerend te doen, misschien iets lager in de pikorde maar er komt sowieso hoog bezoek. Zowel wethouder Harry Bakker als wethouder Jürgen Vissers komen langs meldde de gemeente die ook enthousiast over het initiatief is. Bakker en Vissers een beetje kennend, zullen zij hun hand niet omdraaien als we hen vragen om mee te helpen met bakken.

De Lisdoddebewoners kunnen zelf ook aan de (pannenkoeken)bak komende vrijdag. Weliswaar begint de Pannenkoekenparty om 16.00 uur maar er zal 's morgens al gestart moeten worden met het bakken van pannenkoeken die al in de voorverkoop verkocht zijn. Dankzij vele sponsors zijn er geen kosten voor grondstoffen zodat elke verkochte pannenkoek à 1 euro, ook 1 euro voor De Lisdodde is.

De organisatie die samen met de bewoners, familie, begeleiders en overige vrijwilligers pannenkoeken gaat bakken, zette in op 1000 stuks. Veel overhouden zit er niet in omdat er al zo'n 500 besteld zijn. Het is dus zaak om bijtijds aanwezig te zijn op het terrein bij eetcafé De Thuishaven in Lage Zwaluwe.

Voor de kinderen staat er een springkussen en Darja is aanwezig én een garantie voor veel balonnen-vouwenplezier en glitter-schminkplezier. Ook dit is allemaal gratis evenals de aansluitende Vakantie-inluidparty die om 20.00 uur start. Ward Axe – artiestennaam The Freewheeler – verzorgt een eerste optreden rond 19.00 uur en zal daarna gedurende de avond optreden op zijn mobiele 'Grande Piano'. Zijn repertoire is zéér divers van Nederlandstalige muziek zoals van Bløf tot klassieke rock & roll van Jerry Lee Lewis en alles wat daar tussen zit.

Pannenkoekenparty aanstaande vrijdag 12 juli van 16.00 uur tot 20.00 uur

Vakantie-inluidparty van 20.00 uur tot 01.00 uur

Locatie: Terrein rond eetcafé De Thuishaven, Kwistgeldweg 3 Lage Zwaluwe

Entree en parkeren is gratis

Beelden bij dit artikel