Interview met Scouting D’n Hartel Terheijden

Scouting D'n Hartel uit Terheijden wist zich tijdens de Landelijke Scouting Wedstrijd als beste van de regio te plaatsen. Zij eindigden op plaats 40 van de 107, iets wat hen een interview opleverde met Rosalien van Scouting Regio De Baronie met assistentie van scoutvlogger Roar. Op 29 juni jl. kon u hierover al bij ons lezen en wij hebben u toen het volledige interview beloofd. En nu is het zover! 

Maar laten we eerst uw geheugen nog even opfrissen. Wanneer een scoutingclub eerste, tweede of derde wordt bij de Regionale Scouting Wedstrijd, mogen zij door naar de Landelijke Scouting Wedstrijd. Scouting D'n Hartel uit Terheijden lukte het om tijdens de RSW van de 52 deelnemende groepen, de derde plaats te bemachtigen, wat hen dus een kwalificatie voor de LSW opleverde. Daar plaatsten zij zich op nummer 40 van de 107 teams uit het hele land en lieten daarmee de andere twee teams uit de regio achter zich.

De 'LosFrikandellos', Roy, Lynn, Nienke, Sietske, Anaïs, Alycia en Finn, mogen zichzelf dus de beste groep uit Scouting Regio de Baronie noemen. Vier van de zeven leden werden op 29 juni jl. daarom geïnterviewd door Rosalien, actief bij de regio, met assistentie van scoutvlogger Roar. De andere drie waren helaas verhinderd. De foto's die wij tijdens het interview maakten hebben wij voor u in de fotoslider boven dit artikel geplaatst, het interview bekijkt u direct hieronder.

Lijkt het jou ook leuk om met jouw scoutinggroep de regio te vertegenwoordigen tijdens de volgende LSW? Kijk dan gerust eens op de Facebookpagina van Scouting Regio De Baronie!

https://www.youtube.com/watch?v=KEEpv1xkCio

Beelden bij dit artikel