Concertreeks Simply The Best verplaatst

De concertreeks ‘Simply The Best’, waar o.a. leden van Harmonie Terheijden in meespelen, wordt verplaatst. De concerten hadden plaats moeten vinden op 17 en 18 april jl., maar vanwege het coronavirus kon dat niet doorgaan. De organisatie heeft nu nieuwe data bekend gemaakt, namelijk vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober a.s. ‘Simply The Best’ is een avondvullende show met muziek uit de 70’s en 80’s, die gespeeld wordt door een samengesteld orkest met de meest talentvolle amateurmusici en -vocalisten uit de regio Breda.

‘Simply The Best’ zou eigenlijk plaatsvinden in Ulvenhout, maar omdat die locatie in oktober verbouwd zal worden, wordt de concertreeks verplaatst naar Podium Bloos, aan de Speelhuislaan in Breda. De organisatie volgt de ontwikkelingen rondom COVID-19 op de voet. De komende weken gaat het bestuur samen met de commissies aan de slag om diverse vormen en alternatieven uit te werken zodat de concerten in oktober op welke manier dan ook doorgang kunnen vinden.

Alle reeds uitgegeven tickets worden automatisch omgezet naar de nieuwe data. Wilt u graag bij onze concertreeks aanwezig zijn maar heeft u nog geen ticket? ​www.stichtinginconcert.nl/tickets. Via social media kanalen kunt u op de hoogte blijven van de vorderingen.

Beelden bij dit artikel