Countdown KijkOp App: nog vier dagen tot de lancering!

Wanneer u beschikt over een iPhone hoeft u nog slechts vier dagen te wachten tot u de gratis KijkOp App kunt installeren. U heeft dan heel gemakkelijk het nieuws en aanbod uit uw eigen buurt op uw smartphone. Bezitters van een Androidtoestel kunnen de app een weekje later downloaden

Op de hoogte blijven

De KijkOp App is speciaal gemaakt om het nieuws en aanbod uit uw gemeenschap goed leesbaar en overzichtelijk op uw smartphone te tonen. Zo blijft u dagelijks op de hoogte van zaken die in uw buurt leven. Dat geldt voor nieuwsberichten, maar zeker ook voor het aanbod dat lokale leveranciers u kunnen bieden.

Overzichtelijk

De app presenteert de aanbieders op een overzichtelijke manier. Onder het tabje ‘Aanbieders’ staan deze organisaties op categorie gerangschikt. Zo vindt u als gebruiker eenvoudig de juiste partij. U kunt gemakkelijk doorklikken en belandt dan meteen op de eigen pagina van deze partij en via tekst en beeld krijgt u meer uitleg over wat deze u te bieden heeft.

Lokaal sterk

Onder het tabje ‘Aanbod’ presenteren de winkels en bedrijven hun meest recente aanbiedingen. Hier worden ook hun onderscheidende elementen uitgelicht. Dit geeft u relevante informatie en het ondersteunt ook het uiteindelijke doel van de KijkOp App: het creëren van een zo sterk mogelijke gemeenschap waar het prettig wonen en leven is. Een gemeenschap die u wat te bieden heeft en die u kunt ondersteunen door uw aankopen zoveel mogelijk lokaal te doen.