De Biesbosch In zoekt enthousiaste vakantiekrachten

Voor het aankomende watersportseizoen is sloepverhuurbedrijf De Biesbosch In op zoek naar meerdere enthousiaste vakantiekrachten. De Biesbosch In is gevestigd in Drimmelen en verhuurt diverse sloepen aan recreanten die de Biesbosch willen ontdekken. De vakantiekracht die zij zoeken, is minimaal 15 jaar oud, is in de mei- en zomervakantie meerdere dagen beschikbaar, is in de periode mei t/m augustus 2020 tijdens een aantal feestdagen en weekenden beschikbaar, heeft affiniteit met watersport, is vrolijk en sociaal, weet van aanpakken en woont in Drimmelen of de nabije omgeving.

De taken van de genoemde vakantiekrachten bestaan uit het klaarleggen van de sloepen, de gasten begeleiden naar de sloepen en hen uitleg geven over de sloepen, de gasten ontvangen wanneer zij terugkomen bij de steiger, de sloepen terugvaren naar de ligboxen en de sloepen schoonmaken zodat zij weer klaar zijn voor de volgende dag. De Biesbosch In biedt jou een leuke, afwisselende vakantiebaan, waarmee je in het verhuurseizoen een fijn centje kunt bijverdienen. Je bent werkzaam in de open lucht, in de jachthaven van Drimmelen en wordt onderdeel van het gezellige team van De Biesbosch In.

Wil jij die vakantiekracht worden waar De Biesbosch In naar op zoek is? Of klinkt de omschrijving van wat zij zoeken als iemand die jij bent of kent? Neem dan vóór 1 maart 2020 contact op met Brenda Witte via info@debiesboschin.nl. Schrijf in een paar zinnen op wie je bent en waarom je graag bij De Biesbosch In wilt werken. Wellicht word jij dan uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek!

Beelden bij dit artikel