Herinnering: Maak nú nog kans op de 45ste maandprijs!

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopDrimmelen opgelet!

Over slechts 2 dagen wordt de vijfenveertigste maandprijs verloot:

We geven aanstaande zaterdag namelijk óf een maand lang elke week personal training óf vijf maanden lang onbeperkt deelname aan groepslessen t.w.v. € 120,00 of € 123,75 weg, bij Pascal Athlete Personal Training en Groepslessen in Hooge Zwaluwe!

Had u ook dit jaar het goede voornemen om meer te gaan bewegen? Of was het niet uw voornemen, maar is het wel uw doel? Dan is onze 45ste maandprijs echt iets voor u. Bent u een persoon die één-op-één-training nodig heeft, met een persoonlijke motivator die u aan de hand begeleidt, of bent u juist pro-actiever in een groep waarbij u alles uit de les en uw medesporters haalt? Bij Pascal Athlete Personal Training en Groepslessen in Hooge Zwaluwe kan het allebei en met deze maandprijs mag u ook nog eens zelf kiezen!

Kiest u voor Personal Training, dan wordt u een maand lang één keer in de week getraind door één van de trainers van Pascal Athlete PT. U wordt gemotiveerd, begeleid in een persoonlijk sportschema. Kiest u voor de Groepslessen, dan mag u vijf maanden lang onbeperkt deelnemen aan de groepslessen die gegeven worden bij Pascal Athlete PT.

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!

Like onze Facebookpagina en Like & Deel het oorspronkelijke bericht openbaar, ( te vinden via deze link:  https://www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/posts/1038630756471088). Aanstaande zaterdag trekken we een winnaar, die bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.