De Grote Pietenshow in Made

Als laatste afsluiter kon de Sint gisteren genieten van de Grote Pietenshow op het Valkenbergplein in Made. Niet alleen Sinterklaas genoot, ook de vele kinderen die mee zongen, gilden en dansten tijdens de show. Ook veel volwassenen stonden met grote ogen te kijken naar het spannende verhaal en de spectaculaire trucs die de Pieten uitvoerden.

Op het Valkenbergplein aangekomen, werd de Sint allereerst welkom geheten door wethouder Jan-Willem Stoop. Ook in Made werden enkele winnaars van de kleurplatenwedstrijd bekend gemaakt, waarna eerst een aantal liedjes gezongen werden. Piet Coco en Piet Reno namen het voortouw en zweepten de kinderen op om te zwaaien, te stampen en kabaal te maken. Vervolgens gaven zij het seintje aan hun collega's, waarna het hele plein gevuld werd met dansende en swingende Pieten. 

Na het dansen begonnen Coco en Reno aan hun spannende reis naar Australië, met de racewagen van Max Verstappen, waarbij ze onder andere door Amerika en China reisden en allerlei wilde avonturen beleefden. De redactie van KijkopDrimmelen genoot óók van de show en maakte veel leuke foto's en natuurlijk mag een dansfilmpje ook niet ontbreken!

Onze foto's bekijkt u in het fotoalbum via https://kijkopdrimmelen.nl/albums/de-grote-pietenshow-2017-in-made.html.

Het dansfilmpje van alle Zwarte Pieten tijdens de Grote Pietenshow in Made, bekijkt u hier: