Dineren boven het water met uitzicht over de binnenhaven van Lage Zwaluwe… Maak nú kans op de 27ste maandprijs!

De zevenentwintigste maandprijs is een prijs voor een heerlijk avondje uit boven het water met een wijds uitzicht over de binnenhaven van Lage Zwaluwe…

We geven in juli namelijk een dinerbon t.w.v. maar liefst € 75,00 weg, te besteden bij eetcafé 't Roer Om in Lage Zwaluwe!

Eetcafé 't Roer Om staat o.a. bekend om het heerlijke terras pal boven het water van de binnenhaven van Lage Zwaluwe. Een ideale plek om te genieten van een diner met je geliefde, familie, vrienden of collega's. Aan bedrijvigheid geen gebrek op deze locatie: boten, schepen en jachten meren af en aan waardoor er altijd iets te zien is. Vervelen de kinderen zich terwijl jullie op het diner wachten? Geen probleem! Er is een speeltuintje met omheining voor urenlang speelplezier, of in ieder geval tot het eten geserveerd wordt. Met een gloednieuwe menukaart tovert de kok van 't Roer Om voor ieder iets lekkers op tafel. 

KijkopDrimmelen heeft daarnaast kunnen regelen dat de dinerbon in te wisselen is op de totaalrekening! Of u dus met 2 personen in de zomer of met 10 personen in de winter komt, dankzij onze maandprijs valt de rekening stukken lager uit!

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht openbaar en maak kans op deze geweldige prijs. Op 28 juli aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.