Drimmelen sluit seizoen traditiegetrouw af met triatlon

Al voor de derde keer organiseerden de Drimmelense recreatieondernemers de triatlon om het seizoen gezamenlijk af te sluiten. Samen met het vaste personeel en hun seizoenskrachten, streden ze gisteravond om de felbegeerde 'heavy decor' vos trofee, met de onderdelen bommetje, suppen en kanoën. In totaal 12 teams die de watergerelateerde oefeningen trotseerden, maar waarbij uiteindelijk het team van InPlané er met de trofee vandoor ging.

Gastheer 't Voske, die vorig jaar de triatlon won, moet dus 'hun' vos-trofee weer voor een jaar missen. Dit gebeurde ook al de eerste keer, toen team Zijlmans er met de vos vandoor ging. Dit jaar pronkten de jongens van InPlané, organisator van de triatlon, aan het einde van de avond met het bruine gevaarte. 

Na de wedstrijd volgde de afterparty, waarbij niemand minder dan zanger Dennis van der Stelt een verrassingsoptreden verzorgde. Terwijl de voetjes van de vloer gingen, dachten de teams al klaar te zijn maar niets is minder waar: óók traditiegetrouw stond er nog een limbodanswedstrijd te wachten! Nadat Pieter Vissers van café Bovenwater het eerste limbostokje door midden brak tijdens een val over het niet al te grote podium (Pieter is gelukkig oké), werd een tweede stokje tevoorschijn getoverd en konden de jongens en meiden alsnog een limbopoging wagen. Pim bleek de beste limbodanser van Drimmelen en hij won daarmee een doos flügels! 

KijkopDrimmelen wil met name Maikel van Eyl van 't Voske hartelijk danken voor de uitnodiging en de gastvrijheid. Ook grote dank aan alle horeca- en recreatietoppers die gisteren hun kunsten vertoonden zodat wij toffe foto's konden maken. U kunt ze allemaal bekijken in ons fotoalbum, die u vindt via deze directe link: https://kijkopdrimmelen.nl/albums/seizoensafsluiting-drimmelen.html

Uitslag Drimmelense Triatlon:

 1. InPlané
 2. Oostblok
 3. Zijlmans
 4. Vistaria Rijk 2
 5. Vistaria Rijk 1
 6. De Zilvermeeuw
 7. Biesbosch Evenementen
 8. Watersport Botenverhuur
 9. Snoek – Oost, West, Thuis, Best
 10. Bovenwater
 11. 't Voske
 12. Panorama

Beelden bij dit artikel