Drimmelenaren tijdens de Dag van Wijchen op Roze Woensdag

Geheel in stijl liepen de wandelaars van Six Pack uit Wagenberg gisteren de Dag van Wijchen. De tweede wandeldag, ook wel Roze Woensdag genoemd, heeft aan veel wandelaars de kop gekost, maar niet aan ons Drimmelenaren, alhoewel onze correspondente op locatie Lia het dit jaar ook wat moeilijker heeft.

EHBO-er Huib Evegaars en zijn team kijken hun ogen uit in en rondom hun 'werkplek'. Veel militairen passeren de revue, waarvan hij ons dan ook een toffe foto toestuurde. We hebben Huib gevraagd om een groepsfoto van het hele EHBO-team, dus hopelijk kan hij dat vandaag voor ons regelen en ziet u deze morgen weer verschijnen!

Op onze oproep om ons foto's toe te sturen van Drimmelenaren in Nijmegen, gaf o.a. Dimphie gehoor. Zij stuurde ons een foto van Bart Weterings uit Lage Zwaluwe, die dag 2 goed volbracht heeft en inmiddels dus al 100 kilometer in de kuiten heeft zitten!

47.431 mensen hebben zich ingeschreven voor de Nijmeegse Vierdaagse, waarvan er 44.480 daadwerkelijk hun startbewijs hebben opgehaald. Op de eerste dag zijn er 607 mensen uitgevallen of niet gestart, wat betekent dat er 43.873 mensen de eerste dag hebben uitgelopen. Op de tweede dag zijn er 1344 wandelaars uitgevallen of niet gestart, dus op het moment zijn er nog 42.529 mensen over, waaronder tot dusver alle Drimmelenaren! Vandaag is de Dag van Groesbeek en ook alle leden van Six Pack zijn gestart, vandaag allen in het rood gekleed, zoals op de laatste foto te zien is. Voor de app-lezers: bekijk alle foto's bij dit artikel via deze directe link https://kijkopdrimmelen.nl/nieuws/drimmelenaren-tijdens-de-dag-van-wijchen-op-roze-woensdag.html

Beelden bij dit artikel