Een échte mannenprijs en een échte mannenfoto!

Zojuist overhandigde Paul Reniers van Ontmoetingscentrum De Zonzeel het échte-mannen-bierontbijt aan prijswinnaar Niels van der Stelt uit Lage Zwaluwe. KijkopDrimmelen wilde op Vaderdag een échte mannenprijs weggeven en dat leverde een échte mannenfoto op. Samen met stoere zoons Robin en Milan poseerde Niels dan ook zichtbaar content voor de foto. 

Op de vraag of Niels al ontbeten had, moest hij toch wel bevestigend antwoorden, maar hij was ervan overtuigd dat hij bij de lunch niks tekort gaat komen. "Zo! Dát ziet er goed uit!", riep oudste zoon Robin, duidelijk al op jonge leeftijd een scherp oog voor lekkernijen. 

In de indrukwekkende doos van het bierontbijt, samengesteld door Paul zelf, lag een Kwak-biertje met bijpassend glas, de Weizener zomerbier van Hertog Jan, óók met glas, bierworstjes en bierviltjes en natúúrlijk verse broodjes met diverse hartig en zoet beleg. 

KijkopDrimmelen wenst Niels en zijn gezin veel genot van het bierontbijt en bedankt De Zonzeel voor het samenstellen van deze échte mannenprijs!