Europees kampioene Bettine Vriesekoop komt naar Terheijden

Op vrijdag 25 maart a.s. komt meervoudig Europees Tafeltenniskampioene en Beweeg Mee-ambassadrice Bettine Vriesekoop naar Terheijden voor een clinic van maar liefst twee uur. Deze clinic is gratis én voor iedereen toegankelijk.

In 2018 is Bettine al eens eerder in De Cour in Terheijden geweest voor een clinic, in 2019 kwam ze tevens naar De Amerhal in Made. Voor het initiatief Beweeg Mee hoopt Bettine als ambassadeur dat er meer mensen deel zullen gaan nemen aan het tafeltennissen in De Cour. Beweeg Mee is vanuit Tios (Tafeltennis Is Onze Sport) in Terheijden opgezet in samenwerking met Lars Wildenborg van Wildenborg tafeltennistraining en wordt ondersteund door o.a. de gemeente en Surplus Welzijn.

Tijdens de clinic staan thema’s als gezondheid, vitaliteit en samen bewegen centraal. Deze start om 13.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Er zijn batjes voor iedereen die ook graag een balletje wil slaan en aanmelden is niet nodig, geïnteresseerden kunnen vrij binnen lopen. Kijk voor meer informatie over Beweeg Mee eens op: www.beweeg-mee.nl. Voor vragen neemt u contact op via larswildenborg@gmail.com.