Feestkar door Hooge Zwaluwe, twee jeugdteams kampioen!

Vorige week zaterdag viel de beslissing al, maar gisterenochtend werden de jeugdteams JO9 en JO15 van v.v. HZ'75 gehuldigd: beide teams zijn namelijk kampioen geworden! Zoals dat bij v.v. HZ'75 eigenlijk altijd gebeurt, werd er uitgepakt met een spandoek, fakkels in de kleuren van de Hooge Zwaluwse voetbalclub én natuurlijk de feestkar die een ereronde door het dorp reed. Hou je vast, want het zijn: Puck, Mees, Sem, Duncan, Lindsey, Lima, Nienke, Jort, Malou, Bouke, Tim, Zuzanna, Guusje, Sil (JO9), Renee, Florine, Sepp, Rik, Nathan, Davy, Gijs, Piet, Szymon, Mink, Dylano, Bob, Julia, Jaimy en Wouter (JO15) die zichzelf állemaal kampioen mogen noemen. Dat geldt natuurlijk ook voor de leiding / trainers van JO9, Marcel, Michel, Matti, Marcel en Paul en van JO15, John en Timo. 

Op uitnodiging waren wij gisteren ook bij de club aanwezig en maakten feestfoto's die u kunt bekijken in de fotoslider boven dit artikel. Straks volgt nog een aanvullend artikel met een bijzonder feitje over deze jeugdteams. 

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken.

Beelden bij dit artikel