Felicitaties voor uitbaters Ons Dorpshuys in Drimmelen

Zojuist zijn de paperassen officieel getekend en dat betekent dat felicitaties op z'n plaats zijn voor Anita en Mario Joore, de uitbaters van Ons Dorphuys in Drimmelen dorp. Anita en Mario zijn vanochtend de rechtmatige eigenaren geworden van het pand achter het gemeenschapshuis, de voormalige basisschool 't Klaverblad. De ondernemers in hart en nieren met passie voor de horeca en recreatie, willen een bed & breakfast gaan starten, welke geheel door eigen hand wordt gebouwd.

Het had nogal wat voeten in de aarde maar de aanhouder wint. Anita en Mario kunnen nu aan de slag om De IJsvogel, zoals de B&B gaat heten, te realiseren. De B&B krijgt in totaal vier kamers voor twee of vier personen, met ieder een eigen entree, eigen badkamer en eigen tuintje. Ook komt er een speciale tweepersoonskamer voor minder validen, welke geheel gelijkvloers is met aangepaste verblijfsmogelijkheden.

Zonder onvoorziene omstandigheden, wordt B&B De IJsvogel volgend seizoen in gebruik genomen. Behalve de koop van het pand, is vanmorgen ook vastgelegd dat Anita en Mario in ieder geval nog 10 jaar Ons Dorpshuys blijven uitbaten.

KijkopDrimmelen feliciteert Anita en Mario van harte en wenst hen veel succes met deze spannende, nieuwe stap!