Flexibele vervoersdienst Bravoflex vanaf 13 december in Drimmelen

De flexibele vervoersdienst Bravoflex is vanaf 13 december ook in de gemeente Drimmelen te gebruiken. Wie Bravoflex boekt, wordt vanaf een bushalte naar keuze naar een treinstation of OV-knooppunt gebracht, een zogeheten ‘hub’. De reiziger kan vanaf elke halte in het gebied een reis van en naar de meest logische hub boeken. Hier kan dan worden overgestapt op trein, bus, of veerpont. De vervoerservice is te boeken via de speciale nieuwe app of via de telefoon. De app is 11 december gereed.

Met Bravoflex worden belangrijke OV-knooppunten beter bereikbaar, ook in de avonduren en in het weekend. Bravoflex rijdt het hele jaar van maandag tot en met vrijdag van 19.00 tot 00.00 uur en op zaterdag, zon- en feestdagen van 09.00 tot 00.00 uur. De kosten bestaan uit een opstap- en kilometertarief. Het standaardtarief is € 2,48 plus € 0,44 per kilometer. Je betaalt voor wat je reist: het kilometertarief wordt berekend aan de hand van de kortste route van A naar B. Betalen kan eenvoudig met een pinpas bij de chauffeur.

In Oud Drimmelen en Blauwe Sluis kunnen reizigers ook maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 19.00 uur gebruik maken van deze slimme combinatie van OV en Taxi. Zij betalen dan het OV-tarief van € 0,99 plus € 0,175 per kilometer. Daarbuiten het standaardtarief.

Meer informatie is te lezen op www.bravo.info/bravoflex/nieuws/bravoflex-moerdijk-vanaf-13-december-ook-actief-in-gemeente-halderberge-drimmelen.

Foto: Facebookpagina Bravo – Brabant Vervoert Ons