Frans en Teuntje de Vries uit Lage Zwaluwe 65 jaar getrouwd

Vandaag vieren Frans en Teuntje de Vries uit Lage Zwaluwe hun briljanten huwelijksjubileum. Zij stapten in het huwelijksbootje op 8 maart 1956, mochten vijf jaar geleden burgemeester Gert de Kok op visite krijgen voor hun diamanten huwelijksfeest en vieren vandaag het 65-jarig jubileum in en bij woonzorgcentrum De Ganshoek in Lage Zwaluwe, waar Frans (92) op de zorgafdeling woont en Teuntje (90) in één van de zelfstandige appartementen.

Voordat het echtpaar vorig jaar naar het woonzorgcentrum verhuisde, woonden Frans en Teuntje al sinds na de oorlog in de Kruisstraat, waar zij hun twee dochters Corrie en Margreet kregen en opvoedden. Margreet zette vorige week een oproep op Facebook voor bekenden, vrienden en familie, om een kaartje te sturen naar haar ouders voor deze speciale dag. Door de huidige coronamaatregelen kan het jubileum niet groots gevierd worden maar door de kaartjes, de mooie bossen rode rozen en de ballonnenpilaar die voor het raam van de kamer van Frans is gezet, is het tóch een feestelijke dag. Ook een felicitatie van de burgemeester hoort daar natuurlijk bij, die dit jaar niet persoonlijk langs komt, maar vanmiddag het echtpaar middels een videoverbinding zal feliciteren.

Speciaal voor onze foto, die we eerst bij het raam van de kamer van Frans maakten, wilden Frans en Teuntje ook wel even naar de binnentuin lopen om zónder weerspiegeling in de ruiten, mét rollators én rode rozen, samen te poseren. Namens onze redactie, nogmaals van harte proficiat met jullie trouwdag!

Beelden bij dit artikel