Gemeentelijke begroting, kunstweekend, bijengilde en Drimmelen Politiek op TV

Vanaf 3 november om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van:

Medialunch begroting gemeente Drimmelen

Op 24 oktober organiseerde de gemeente een medialunch voor de pers om een toelichting te geven op de begroting 2024. Het voltallige college was aanwezig om onderdelen van de begroting voor hun portefeuille toe te lichten. Daarna kon de pers vragen stellen, om gezamenlijk af te sluiten met een lunch. Wilt u ook graag weten waar volgend jaar het geld aan wordt besteed in onze gemeente?

Over Smaak valt….

Het muziek programma, waarin inwoners van onze gemeente vertellen over hun favoriete muziek. De presentatie wordt gedaan door Johan Marijnissen. Tijdens de uitzending worden ook muziekfragmenten getoond. In deze uitzending zijn we te gast bij Perry van Lonkhuizen.

Kunstweekend Made
Zaterdag 23 en 24 september organiseerde Stichting Kunstweekend Gemeente Drimmelen hun jaarlijkse expositie in de Amerhal in Made. Er exposeerden maar liefst 37 kunstenaars en er was dus van alles te zienen beleven. Wij namen er een kijkje met onze verslaggever Joost Pieterman. Hij sprak er ook met enkelen exposerende kunstenaars.
Bijengilde
De imkers uit Made hielden op zaterdag 8 en zondag 9 juli open dag aan de Koekoeksweg te Made. Er was weer van alles te beleven en de liefhebber kon er veel informatiew op doen. Denk bijvoorbeeld aan informastie over het houden van bijen, bijenbomen en bijen gezondheidszorg. Natuurlijk was er ook honing en een observartiekast. Onze cameraman Peter Maas ging er heen en maakte een verslag voor u.

Kermis Wagenberg
Weer volop plezier in Wagenberg, want de jaarlijkse kermis was weer in het dorp neergestreken. Natuurlijk bezochten wij de kermis ook, om voor u een beeldverslag te maken.

Drimmelen Politiek
In onze serie Drimmelen Politiek komen de politieke partijen in onze gemeente aan het woord. Maandelijks geven twee partijen een toelichting op hun standpunten rondom onderwerpen die op dat moment een rol spelen in de gemeentelijke politiek. In deze uitzending hoort u Ton verhoeve van de Lijst Harry Bakker en Kees van Meel van Samen Drimmelen.

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet.