Glasvezelcampagne Made loopt op z’n eind, nog vier infoavonden gepland

De glasvezelcampagne in Made loopt op z’n eind. Op 21 juli is de sluitingsdag en om de inwoners van Made die nog twijfelen, vragen hebben of hulp nodig hebben, te kunnen informeren en te helpen, organiseert DELTA Fiber Netwerk, de netwerkleverancier, enkele inloop informatieavonden. Daarvan zijn er afgelopen week vijf verstreken, in de komende tien dagen staan er nog vier op het programma.

Afgelopen woensdag was er een informatieavond bij de Madese Tennisvereniging, afgelopen donderdag openden de deuren van De Mayboom speciaal voor leden van de KBO afdeling Made en Drimmelen, de deuren van De Amerhal voor leden van Buurtvereniging Burgemeester Smitsplein en gisterenavond mochten inwoners vrij binnenlopen in Hotel ’t Trefpunt. De vier avonden die nog gepland staan, vinden om en om plaats in De Korenbeurs en ’t Trefpunt en zijn te bezoeken tussen 18.30 en 21.00 uur. De hele avond zitten er medewerkers, onafhankelijke adviseurs en lokale verkopers voor u klaar om u te helpen bij uw vragen of desgewenst bij het aanmelden voor glasvezel. U bent welkom op 12 en 20 juli in De Korenbeurs en op 15 en 21 juli in ’t Trefpunt. Voor koffie en thee wordt gezorgd.


Waarom glasvezel?
Voor hetzelfde geld, supersnel en stabiel internet
Voor glasvezel ben je vaak net zoveel geld kwijt als voor je huidige coax- of koperaansluiting maar dan mét de voordelen van glasvezel. Daarnaast zorgt een glasvezelaansluiting vaak voor een meerwaarde van je woning. Een slimme keuze dus. Daarnaast betaal je, als je je aanmeldt tijdens de lopende campagne, géén aansluitkosten.

Met z’n allen tegelijk online
We doen steeds meer dingen tegelijk online. Gamen, Netflixen, bestanden downloaden, met glasvezel internet kunnen meerdere mensen in een gezin probleemloos online. Glasvezel kan namelijk oneindige hoeveelheden data aan. Hiermee ben je helemaal klaar voor nu en de toekomst.

De internetsnelheid krijgen die beloofd wordt
Met glasvezel beschik je over je eigen aansluiting. Je hoeft jouw verbinding met niemand te delen en hebt geen last van digitale spitsuren. Zo is jouw verbinding snel en stabiel en krijg je de internetsnelheid die beloofd wordt.

Over DELTA Fiber Netwerk
DELTA Fiber Netwerk vindt dat iedereen in Nederland recht heeft op glasvezel. Inmiddels hebben al ruim 850.000 huishoudens en bedrijven toegang tot het landelijke netwerk van DELTA Fiber. En daar komen iedere maand nog zo’n 15.000 adressen bij. Op naar ruim een miljoen huishoudens die binnenkort gebruik maken van supersnel en stabiel internet. Het netwerk van DELTA Fiber Netwerk is open. Naast de eigen merken, DELTA en Caiway, zijn ook andere aanbieders welkom op het netwerk. Op deze manier wil DELTA Fiber zo veel mogelijk mensen toegang bieden tot razendsnel glasvezel internet, met keuze uit meerdere providers. Heb je interesse, meld je dan via de glasvezelcampagne aan en bij voldoende deelname gaan ze het netwerk in Made aanleggen.

Beelden bij dit artikel