Feestelijke opening Ice & More Drimmelen

De haven van Drimmelen is een nieuwe onderneming rijker. Ice & More Drimmelen opende gisteren haar deuren voor enkele genodigden en is vanaf vandaag voor iedereen geopend. Een ieder die het pand aan de Nieuwe Jachthaven binnenstapt, ziet direct een ruim assortiment schepijs, Oud Hollands snoepgoed, koffie en ijskoffie in verschillende smaken.

Aan de voorkant van de ijssalon komen nog enkele vaste bloembakken en aan de achterkant is er vrij uitzicht over rivier de Amer. Een mooie locatie, zeker voor een onderneming die Drimmelen nog niet kende, een ijssalon. Mark de Leeuw, tevens directeur van Gebr. De Leeuw B.V., veerdienst ’t Leeuweveerke en lunchroom Biesla in Lage Zwaluwe, en Sharon Reichhart, horecamanager lunchroom Biesla en vanaf nu ook bij Ice & More, kijken uit naar een mooi seizoen: “We verwachten er veel van, we denken wel echt dat er behoefte is aan een ijssalon in Drimmelen. We zitten hier natuurlijk op een hele fijne locatie, dichtbij de steigers van het rondvaartbedrijf en aan de nieuwe haven. We hebben dan ook veel zin om het seizoen te gaan starten en zijn blij dat we voor de zomervakantie open kunnen”, vertelt Sharon.


Naast het genoemde assortiment, is er nog een mogelijkheid tot uitbreiding. “Misschien gaan we ook verse wafels verkopen, bijvoorbeeld in de winter, maar we hebben ons eerst hierop gericht, eerst maar eens lekker gaan draaien en dan zien we daarna wel verder.” Bij de opening die gisterenavond plaatsvond, verschenen familie, vrienden en enkele bekenden uit het dorp Drimmelen en mede-ondernemers uit de haven. Tevens wilde ‘Bekende Drimmelenaar’ Rinus Rasenberg, op verzoek van Mark, wel een openingswoordje verrichten. Marks schoonmoeder Elma legde dit vast op onderstaande opname. Wij feliciteren Mark en Sharon langs deze weg van harte met hun nieuwe onderneming en wensen hen veel succes! Ice & More is iedere dag geopend van 13.00 – 20.00 uur.

Beelden bij dit artikel