Griendendag 2018 vol met spelletjes en plezier

Basisschool De Grienden in Lage Zwaluwe organiseerde gisteren de Griendendag 2018. Een dag vol spelletjes, plezier, eten en drinken en zelfs een kleedjesmarkt op de skatebaan. In elk klaslokaal waren er activiteiten te doen. Timmeren, schilderen, knutselen, glittertattoo laten zetten en op de foto: de spelletjes-kaart die de kinderen meekregen was lang genoeg voor uren speelplezier.

Uw redactie is ook door de school gelopen en wij kwamen Sem tegen, die zijn eigen record van 7 seconden blazen op een (roze) trombone probeerde te verbreken. Wij horen u denken, 7 seconden maar? Nou, wij hebben het ook geprobeerd en wij kwamen niet verder dan 4 seconden!

Even verderop kwamen we DJ en zijn vader tegen, die bij het fotolijstje een leuke foto gingen maken. Met allerlei grappige attributen, zoals de taart die DJ vast heeft, is het een unieke foto geworden! Die attributen hoeven overigens niet, want als je net zoals Susan samen met je man, twee dochters en hondje Cucho, die pas twee dagen bij het gezinnetje hoort, op de foto gaat, is deze op zichzelf al prachtig!

Eerder vandaag heeft u al kunnen lezen dat de oudercommissie een cheque mocht ontvangen t.w.v. € 1845,00 en zoals beloofd kunt u in ons fotolabum de foto's van De Griendendag bekijken. Een aantal foto's genomen door onszelf, maar de meeste door Susan, die ze ook naar ons door heeft gestuurd. Dank daarvoor! U bekijkt ze via deze directe link https://kijkopdrimmelen.nl/albums/griendendag-2018.html

Beelden bij dit artikel