Haal je innerlijke creativiteit naar boven. Maak nú kans op de 39ste maandprijs!

De negenendertigste maandprijs is een prijs waarmee je je innerlijke creatieve geest de vrije loop kan laten, samen met drie metgezellen!

We geven in juli namelijk een schilderworkshop voor vier personen t.w.v. maar liefst € 140,00 weg, verzorgd door en gegeven bij De TalentenVlinder in Hooge Zwaluwe!

Onder de deskundige begeleiding van Nicolle ontstaan de leukste, mooiste of grappigste schilderijen. Kies zelf een workshop uit. Wil je bijvoorbeeld een VW-busje schilderen, of een leuke struisvogel? Ben je meer van de oude huisjes of de dikke dames? Als een deel van je gezelschap bestaat uit kinderen, kunnen zij zelfs kiezen voor het schilderen van een droomkasteel, vrolijke dieren of een magisch schilderij. Deze workshops zijn dus geschikt voor jong en oud en dat maakt onze maandprijs geschikt voor iedereen!

Het plannen van een datum voor de workshop, gebeurt altijd in overleg. Je bent dus niet gebonden aan een bepaalde maand of dag van de week. Bij mooi weer kan er geschilderd worden in de boomgaard, bij minder weer binnen in het sprookjesatelier. De duur van de workshop varieert, maar is altijd inclusief koffie, thee, limonade en wat lekkers. 

Wil jij deze geweldige prijs winnen? Wat je daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht openbaar en maak kans op deze geweldige prijs. Op 27 juli aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.