Halloween, begroting gemeente en Perry van Lonkhuizen op TV

Vanaf 10 november om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen tv beelden uit van:

Halloween

Het was griezelen geblazen in onze gemeente, want er werd uitbundig Halloween gevierd. U krijgt van ons fimpjes te zien van Halloween in Made, Drimmelen, Wagenberg en Terheijden, oftewel Traaie en Lage Zwaluwe. En wat hadden alle organisatoren, vrijwilligers en deelnemers er weer een prachtig en kleurrijk griezelfestijn van gemaakt! Zij verdienen alle complimenten.

Medialunch begroting gemeente Drimmelen

Op 24 oktober organiseerde de gemeente een medialunch voor de pers om een toelichting te geven op de begroting 2024. Het voltallige college was aanwezig om onderdelen van de begroting voor hun portefeuille toe te lichten. Daarna kon de pers vragen stellen, om gezamenlijk af te sluiten met een lunch. Wilt u ook graag weten waar volgend jaar het geld aan wordt besteed in onze gemeente? Dan kunt u de toelichtingen nu zien in een uitgebreid verslag.

Over Smaak valt….

Het muziek programma, waarin inwoners van onze gemeente vertellen over hun favoriete muziek. De presentatie wordt gedaan door Johan Marijnissen. Tijdens de uitzending worden ook muziekfragmenten getoond. In deze uitzending zijn we te gast bij Perry van Lonkhuizen.

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet.

Foto van Omroep Drimmelen, de gesubsidieerde lokale omroep van de gemeente Drimmelen