Halloween gemist? Niet getreurd: griezelen in Wagenberg en Hooge Zwaluwe kan nog

Heeft u afgelopen weekend de berichten en foto's van Halloween in Lage Zwaluwe, Made of Terheijden voorbij zien komen en heeft u deze evenementen gemist? Niet getreurd: er bestaan nog twee kansen om mee te griezelen. Wagenberg organiseert namelijk op donderdagavond, 31 oktober, een Halloweentocht en Hooge Zwaluwe op zaterdagavond, 2 november. In beide dorpen worden er posters opgehangen en kan er door de kinderen aangebeld worden voor een snoepje. Wilt u meelopen óf wilt u een poster zodat u uw woning kunt omtoveren tot snoephuis? Lees dan hieronder per dorp hoe u dat kunt doen.

Wagenberg – Donderdag 31 oktober 2019
Trick-or-treat route
In Wagenberg gaan de kinderen tussen 18.00 en 20.00 uur langs de deuren voor een snoepje. Er is geen officiële startlocatie en kinderen hoeven zich ook niet aan te melden. Om het dorp zoveel mogelijk in Halloweenstijl te brengen, zou het leuk zijn als de kinderen zich verkleden tot griezel. Zij kunnen aanbellen bij alle huizen waar een poster voor het raam hangt. 
Snoephuis
Wilt u meedoen als snoephuis om de kinderen die bij u aan te bellen een snoepje te geven (of als u het leuk vindt zelf ook verkleed te zijn en de kinderen te laten schrikken), stuur dan een mailtje naar adriaangeertje@hotmail.com en vraag om de poster. Zij sturen deze naar u terug, u print hem uit en hangt hem op. 

Hooge Zwaluwe – 2 november 2019
Trick-or-treat route
In Hooge Zwaluwe gaan de kinderen (tot en met basisschoolleeftijd) tussen 18.30 en 20.30 uur langs de deuren. Deze worden verblijd met een snoepje. Het zou leuk zijn als de kinderen zich verkleden als griezel, superman, prinses, beertje of wat dan ook en inschrijven is niet nodig. De kinderen kunnen zelfstandig, dan wel onder begeleiding bij de huizen die een poster voor het raam hebben hangen, aanbellen. 
Snoephuis
Wilt u meedoen als snoephuis, dan is het leuk als u uw huis wilt versieren in Halloweenstijl. Denk bijvoorbeeld aan een pompoen bij de voordeur of een lantaarntje met lichtjes. Ook zou het leuk zijn als u zelf verkleed gaat als griezel en op een griezelige manier de deur voor de kinderen opent. Let er wel op dat er ook kleine kinderen meelopen, maak het dus niet té spannend. Wilt u een poster, stuur dan een mailtje naar oranjecomitehz@gmail.com